Om Danestyle

DaneStyle A/S er en mindre og dynamisk virksomhed med 30 års erfaring i produktion af et bredt sortiment af patenterede oppustelige produkter.

Det var den efterhånden velkendte nakke-rejsepude, SleepOver, som i sin tid lagde kimen til vores succes, og siden er det gået stærkt med udviklingen af vores produkter.

I dag producerer og forarbejder vi en række oppustelige produkter inden for områderne Rejse-og fritid og Medical, til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi har specialiseret os i løsninger inden for højfrekvenssvejsning af plast og kan, uden at tage munden for fuld, løse næsten enhver opgave. Det skyldes ikke mindst det fleksible og samtidig ressourcebesparende produktionsapparat, vi råder over i dag, kombineret med vores mange års viden og erfaring. Stil os en opgave og lad os bevise vores kunnen.

OBS
Som noget nyt er vi begyndt at forhandle de kendte svenske hæve/sænke glashegn fra Svalson i Sverige. En fleksibel vind og vejrafskærmning til terrasser både hjemme og på restauranter. Klik på Glashegn i menuen for mere information.

Produkter

Igennem årene har vi hos DaneStyle produceret og udviklet et stort og spændende sortiment af kreative løsninger i plastik, og vi bliver stadig bedre år for år.
Vores kernekompetence ligger inden for områderne 
Rejse- og fritid, Medical og Promotion, men vi kan også som underleverandør indfri individuelle kundebehov.

Vi er med, fra ideen lægges på bordet - af enten jer eller os - videre over udvikling, design og prøver til færdiggørelse og produktion. Alt efter ønske og behov kan vi producere en vare efter dit eller din virksomheds eget ideoplæg - eller vi kan videreudvikle vores produkter til jeres egne specialvarer.